Béda révisi "Kabupatén Lebak"

m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngarupakeun → mangrupa, salasahiji → salah sahiji
m (menghapus Kategori:Kabupatén di Indonésia menggunakan HotCat)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngarupakeun → mangrupa, salasahiji → salah sahiji)
|web=-
}}
'''Kabupatén Lebak''' nyaéta salasahijisalah sahiji [[kabupatén]] di [[Propinsi]] [[Banten]]. Kabupatén ieu ngabogaan luas wilayah 2.859,96 Km², jeung ngarupakeunmangrupa kabupaten pangligarna sa-propinsi Banten. Di kalereunnana babatesan jeung [[Kabupaten Sérang]], di wetaneunanana babatesan jeung [[Kabupatén Bogor]] jeung [[Kabupatén Sukabumi|Sukabumi]] anu kaasup Propinsi [[Jawa Barat]], di kiduleuna babatesan jeung [[Samudra Indonésia]], jeung di kuloneunnana babatesan jeung [[Kabupatén Pandeglang]]. Ibukotana nyaéta [[Rangkasbitung]].
 
{{Banten}}
18.254

éditan