Béda révisi "Propinsi Zabul"

4 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
m (Bot: Migrating 41 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q139126 (translate me))
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
 
{{coord|32.1|67.1|type:adm1st_region:AF|display=title}}
 
'''Zabul''' ({{lang-ps|'''زابل'''}}) ({{lang-fa|'''زابل'''}}) nyaéta salasahijisalah sahiji [[propinsi di Apganistan]].
 
== Rujukan ==
{{Districts of Zabul}}
{{War on Terror}}
{{nagara-geo-stub|Apganistan}}
 
{{DEFAULTSORT:Zabul}}
[[CategoryKategori:propinsiPropinsi Zabul| ]]
[[CategoryKategori:propinsiPropinsi di Apganistan]]
[[CategoryKategori:perangPerang nu mimilukeun Taliban]]
[[CategoryKategori:nuNu ngadeg taun 1963]]
 
 
{{nagara-geo-stub|Apganistan}}
18.254

éditan