Kabupatén Nganjuk: Béda antarrépisi

3 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
m (menghapus Kategori:Kabupatén di Indonésia menggunakan HotCat)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
 
}}
 
'''Kabupatén Nganjuk''', nyaéta salasahijisalah sahiji [[kabupatén]] di [[Propinsi]] [[Jawa Wétan]]. Ibukotana nyaéta '''Nganjuk'''.
 
{{JaTim}}
{{Indonésia-pondok}}
 
[[Kategori:Kabupatén di Jawa Wétan|Nganjuk, Kabupatén]]
[[Kategori:Kabupatén Nganjuk]]
20.027

éditan