Béda révisi "Analisis varian"

3 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎Tingkat kabebasan: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mere → méré
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: dipake → dipaké, bebas → bébas (2))
m (→‎Tingkat kabebasan: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mere → méré)
== Tingkat kabebasan ==
 
Tingkat kabébasan nunjukeun wilangan observasi efektip nu mereméré pangaruh kana jumlah kuadrat dina ANOVA, jumlah total observasi dikurangan ku jumlah konstrain linier dina data.
 
== Tes kapercayaan ==
18.254

éditan