Béda révisi "Mozilla Firefox"

3 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mere → méré
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: teh → téh (2), nyaeta → nyaéta (3), rea → réa, yen → yén , dipake → dipaké , ea → éa (2), Samemeh → saméméh)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mere → méré)
Di antara fitur populer Firefox nyaéta pakakas panghalang pop-up anu geus dipasang jeroeunana, jeung hiji mekanisme pamekar (extension) pikeun nambahan fungsionalitas panambah. Sok sanajan éta fitur-fitur téh geus lila nyampak dina panyungsi-panyungsi lianna kayaning Mozilla Suite jeung Opera, Firefox mangrupa browser anu munggaran meunang pamapag sakitu lobana. Firefox ditargetkeun pikeun narik kurang leuwih 10% pangsa pasar Internet Explorer anu dikaluarkeun ku Microsoft (panyungsi pangpopulerna anu meunang bagéan pasar anu badag (per 2004) nepi ka taun 2005, anu reréana jalma pada nyarebut taun mulangna deui perang panyungsi. [4]
 
Firefox geus meunang pangajen salaku alternatif ti Internet Explorer ti saprak Explorer dikecam lantaran dituduh kurang tumaninah—pihak anu satuju kana éta anggapan nyebutkeun yén Explorer henteu nuturkeun standar Loka, ngagunakeun komponen ActiveX anu remen ngabahayakeun, jeung aya kahengker pelebah spyware jeung malware anu dipasangna—jeung kurangna fitur-fitur anu penting ceuk anggapan pamake Firefox. [5] Microsoft sorangan geus mereméré respon, majarkeuna téh éta isu-isu kaamanan jeung fitur Explorer henteu kudu dipikarempan. [6].
 
Mozilla Firefox ayeuna geus nepi kana versi 2.0. dina versi 2.0, Mozilla mibanda bug (kahengker) nyaéta bakal "crash" lamun muka kacaloka (Web Page) anu kacida badag jeung mibanda JavaScript, tapi éta hal geus dibebener.
18.254

éditan