Béda révisi "Daérah Istiméwa"

Taya parobahan ukuran ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q5007997 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia)
 
* [[Daérah Istiméwa Yogyakarta]]
 
Status Daérah Istiméwa dibikeun ka daérah nu dianggep miboga kontribusi gedé jeung husus ka Républik IndonesiaIndonésia saméméh jeung sanggeusna [[proklamasi kamerdékaan]].
 
[[Kategori: Babagian administratif di Indonésia]]
18.254

éditan