Buka ménu utama

Parobahan

Taya parobahan ukuran ,  2 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia
* [[Daérah Istiméwa Yogyakarta]]
 
Status Daérah Istiméwa dibikeun ka daérah nu dianggep miboga kontribusi gedé jeung husus ka Républik IndonesiaIndonésia saméméh jeung sanggeusna [[proklamasi kamerdékaan]].
 
[[Kategori: Babagian administratif di Indonésia]]
18.254

éditan