Béda révisi "Rada"

3 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ea → éa, bere → béré, gede → gedé
m (Bot: Migrating 30 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q113904 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ea → éa, bere → béré, gede → gedé)
 
'''Rada''' nyaéta indung téré [[Karna]] dina [[wiracarita]] [[Mahabarata]]. Rada téh pamajikan kusir karajaan [[Astinapura]] nu ngaranna [[Adirata]], nu manggihan Karna orok nu dipiceun ku Déwi [[Kunti]]. Karna orok éta dirorok jeung digedekeundigedékeun sarta diberedibéré ngaran RadeaRadéa ku [[Adirata]] jeung Rada.
 
 
{{Palaku Mahabarata}}
18.254

éditan