Béda révisi "Statistik sosial"

m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, ea → éa (2)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, ea → éa (2))
'''Statistik social''' nyaetanyaéta pamakeanpamakéan sistim ukuran [[statistik]] keur nalungtik paripolah [[manusa]] dina lingkungan [[social|sosial]]. Ieu bisa dipikanyaho ku cara [[poll|jajal pamanggih]] ti sabagian grup masarakat, evaluasi sabagian data ngeunaan grup masarakat, atawa ku panalungtikan jeung analisa statistik susunan data nu pakait jeung masarakat sarta paripolahna.
 
Biasan, ahli sosial mateakeunmatéakeun dina [[Program evaluation|evaluasi]] kualitas [[service|palayanan]] sabagian grup organisasi, dina analisa paripolah grup masarakat dina lingkunganna, atawa dina nangtukeun naon nu butuh jeung kahayang masarakat ngaliwatan [[Sampling|sampling]] statistik.
 
[[Kategori:Statistika]]
18.254

éditan