Béda révisi "Su (kana)"

3 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé , sejen → séjén
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé , sejen → séjén)
 
'''す''', dina [[hiragana]], atawa '''ス''' dina [[katakana]] ([[International Phonetic Alphabet|IPA]] {{IPA|[sɯ]}}), salah sahiji [[kana]] Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji [[Mora (linguistics)|mora]].
 
Perlu ogeogé diinget, saperti sora kana-u sejennaséjénna, sora 'u' dibaca alon, meh teu pati jelas, sora kana ieu leuwih deukeut kana sora 's'.
 
{|class="wikitable"
{{pondok}}
 
[[CategoryKategori:Kana]]
18.254

éditan