Android (sistim operasi): Béda antarrépisi

Taya parobahan ukuran ,  5 tahun yang lalu
m
→‎Vérsi Android: Ngarapihkeun éjahan, replaced: è → é
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: rea → réa (4), ea → éa (3) using AWB)
m (→‎Vérsi Android: Ngarapihkeun éjahan, replaced: è → é)
{| class="wikitable"
|-
! Vérsi Android !! API LèvelLével !! Ngaran Husus
|-
| Android 1.0 || 1 ||
20.027

éditan