Buka ménu utama

Parobahan

1 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
→‎Unit: Ngarapihkeun éjahan, replaced: meter → méter
 
==Unit==
Tiap daerah mibanda hiji ukuran [[unit]] séwang séwangan anu luyu tina daerahna, dumasarkana éta hiji daerah bisa diukur sajeroeun [[meter]] persegi (m²), séntimeterséntiméter persegi (cm²), [[milimeter]] persegi (mm²), [[kilometer]] persegi (km²), [[kaki]] persegi (ft²), [[yard]] persegi (yd²), [[mil]] persegi (mi²), jeung satuluyna. Numutkeun aljabar, unit-unit iéu bisa dianggap mangrupa unit kotak anu saluyu panjangna.
Ukuran [[satuan]] atawa hijian tina hiji daerah numutkeun [[SI]] nyaéta [[meter]] [[persegi]].<ref>[http://www.bipm.org/en/CGPM/db/11/12/] Formula area Ditempo 1 Agustus 2015</ref>
 
18.163

éditan