Béda révisi "Okinawa Prefecture"

1 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: gede → gedé
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2), ea → éa (2) using AWB)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: gede → gedé)
 
}}
{{redirect|Okinawa}}
{{nihongo|'''Préféktur Okinawa'''|沖縄県|Okinawa-ken|extra=[[Okinawan language|Okinawan]]: ''Uchinā''}} nyaéta [[Prefectures of Japan|préféktur]] pangidulna di [[Jepang]], tur mangrupa saratus [[Ryukyu Islands|Kapuloan Ryukyu]] siga rante sapanjang 1,000 km, nu ngajajar ti kiduleun [[Kyūshū]] (pulo utama nomer opat di Jepang beulah kidul-kulon) nepi [[Taiwan]]. Ibukota Okinawa nyaéta, [[Naha, Okinawa|Naha]], aya di bagéan kidul pulo panggedenapanggedéna tur panglobana populasina, [[Pulo Okinawa]], nu ampir tengah-tengah antara Kyūshū jeung Taiwan. [[Senkaku Islands|Kapuloan Senkaku]] nu kapisah ([[Chinese language|Basa Cina]]: Kapuloan Diaoyu) sacara adminitasi kaasup bagéan Préféktur Okinawa dina mangsa kiwari.
 
{{Japan}}
18.254

éditan