Béda révisi "Data"

1 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: gede → gedé using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2), make → maké , rea → réa, ea → éa (7), eo → éo (2))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: gede → gedé using AWB)
'''Datum''' nyaéta ''[[statement]] nu ditarima dina [[face value]]''.
'''Data''' bentuk loba tina ''[[datum]]''.
Hal nu penting dina kelas nu gedegedé nyaéta [[measurement|ukuran]] atawa [[observation|panalungtikan]] tina [[variable|variabel]].
Hal ieu saperti wilangan, kecap atawa gambar.