Béda révisi "Tabel lambang matematis"

1 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: meter → méter using AWB
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: migunakeun → ngagunakeun)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: meter → méter using AWB)
<td>pi
<td>[[Euclidean geometry]]
<tr> <td colspan=3>π méans: the ratio of a [[circle]]'s circumference to its diameterdiaméter
<tr> <td colspan=3>''A''&nbsp;= π''r''² is the aréa of a circle with radius ''r''