Béda révisi "Gain"

1 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
→‎Unit logaritmis jeung désibel: Ngarapihkeun éjahan, replaced: sahingga → antukna using AWB
m (→‎Unit logaritmis jeung désibel: Ngarapihkeun éjahan, replaced: kalolobaan → lolobana)
m (→‎Unit logaritmis jeung désibel: Ngarapihkeun éjahan, replaced: sahingga → antukna using AWB)
* Gain = 20 * log (''V''<sub>2</sub>/''V''<sub>1</sub>) dB
 
Rumus ieu ukur bener lamun beban [[impedansi]]na sarua. Dina lolobana parabot éléktonik modéren, [[impedansi kaluaran]] cukup leutik sarta [[impedansi asupan]] cukup gedé sahinggaantukna beban bisa teu dianggep tampa mangaruhan teuing pangitungan.
 
=== Conto ===