Pamayang: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Republik → Républik using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nya éta → nyaéta (2))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Republik → Républik using AWB)
Di [[Indonésia]] aya kelompok pamayang, anu sok disebut ''Persatuan Nelayan Tradisional Indonesia''.<ref name="sumber2">{{id}}[http://pnti.info/sejarah/=id Persatuan Nelayan Tradisional indonesia] (diaksés tanggal 2 Desember 2011)</ref>
''Persatuan Nelayan Tradisional Indonésia'' Disingget PNTI nyaéta organisasi profesi pamayang sarta masarakat basisir anu diadegkeun nurutkeun akta notaris Ny. Lilik Kristiwati SH no 08 ping 29 april [[2003]].<ref name="sumber2"/>
Organisasi ieu lumaku di wewengkon hukum Nagara RepublikRépublik [[Indonésia]] kalayan kepengurusan organisasi mimitian tingkat puseur ibukota kacamatan sarta désa.<ref name="sumber2"/>
Minangka lembaga masarakat, PNTI minangka babaturan sarta mantuan pamaréntah dina palaksanaan program pangwangunan di widang kalautan sarta perikanan.<ref name="sumber2"/>
PNTI miboga komitmen pikeun kanaékan kesejahtraan pamayang sarta masarakat [[basisir]] sarta kelestarian lingkungan sagara sarta perairan séjénna.<ref name="sumber2"/>