Béda révisi "Kong Hu Cu"

1 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
→‎Titilarna: Ngarapihkeun éjahan, replaced: migunakeun → ngagunakeun
m (→‎Kronologi dumasar taun: Ngarapihkeun éjahan, replaced: maneh → manéh using AWB)
m (→‎Titilarna: Ngarapihkeun éjahan, replaced: migunakeun → ngagunakeun)
 
a.Shih Ching (Buku ngeunaan Puisi)
Mangrupa kumpulan tulisan anu diwangun ku 305 pupujian dina sagala rupa bahasan, sarta dijerona aya 6 anu migunakeunngagunakeun musik sarta judul tanpa teks. Kumpulan tulisan ieu umumna asalna ti mangsa mimiti dinasti Chou, saméméh Kung Fu Tze.
 
b.Shu Ching (Buku ngeunaan Sajarah)
18.254

éditan