Buka ménu utama

Parobahan

2 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: migunakeun → ngagunakeun
[[Gambar:Wikipedia-logo-v2.svg|thumb|right|Logo Wikipédia Sunda]]
[[Gambar:Wikipedia Sunda.png|thumb|Wikipédia dina aksara sunda]]
'''Wikipédia''' nyaéta [[énsiklopédi]] nu dijieun migunakeunngagunakeun ''software'' [[wiki]], nu hartina singsaha waé bisa ngarobah atawa ngeusian artikel énsiklopédina. Wikipédia disusun dina rupa-rupa [[basa]]. Wikipédia sipatna [[nembrak]]. Geus loba nu nulis Wikipédia, sarta singsaha waé dihaturan ilubiung.
 
Proyék ieu dimimitian [[15 Januari]] [[2001]], nu mangrupa divisi [[nirlaba]] ti [[Wikimedia|Yayasan Wikimédia]]. Mun sadaya basa digabungkeun, kiwari geus leuwih ti sayuta artikel, nu ampir satengahna dina [[basa Inggris]].
 
[[Wikipédia basa Sunda]] munggaran dilalanyahan bulan [[Maret]] [[2004]], kalawan tujuan sangkan basa Sunda bisa ngungkulan kamajuan jaman, ngigelan jaman. Mudah-mudahan mangpaat pikeun urang Sunda, sarta masarakat umumna.
 
[[Kategori:Énsiklopédi]]
[[Kategori:Ramatloka]]
18.254

éditan