Béda révisi "KAI Commuter Indonésia"

1 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎Sajarah: Ngarapihkeun éjahan, replaced: modern → modérn
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: ea → éa (4), eo → éo)
m (→‎Sajarah: Ngarapihkeun éjahan, replaced: modern → modérn)
Lokomotip anu geus dipaké ri mimiti zaman [[Walanda]] dianggap geus teu layak jalan , tuluy digentikeun ku rangkéan KRL jieunan [[Jepang]] ti imiti taun [[1976]]. Ti taun [[2000]], [[Pamaréntah Indonésia]] sok meunang hibah rangkéan atawa meuli KRL ti Jepang anu dipaké pikeun nambah armada KRL di Jakarta .<ref name="KCJ"/>
 
Taun [[2008]] dibentuk anak pausahaan PT Kereta Api, nyaéta PT KAI Commuter Jabodetabék (KCJ), anu fokus kana pengoperasian jalur KRL di wilayah [[Daérah Operasi I Jakarta]], anu harita boga 37 ruteu karéta anu ngalayanan wialyah [[Jabodetabék]].<ref name="KCJ"/><ref name="KAI"/> PT KCj ngamimitian proyék modernisasimodérnisasi angkutan KRL taun [[2011]], nganyederhanakeun ruteu nu aya jadi 5 ruteu utama, penghapusan KRL éksprés, penerapan gerbong husus wanita, sarta ngarobah ngaran KRL Ekonomi-AC jadi Karéta Commuter.<ref name="KCJ"/> Proyék ieu dituluykeun ku rénovasi, penataan ulang, sarta stérilisasi sarana jeung prasarana saperti jalur jeung stasion karéta, sarta nempatkeun satuan kéamanan di unggal gerbong.<ref name="KCJ"/> Saenggeus [[Stasion Tanjung Priok]] diresmikeun deui saenggeus rénovasi total taun [[2009]], jalur KRL nambahan jadi 6, sanajan henteu penuh beroperasi.<ref name="KCJ"/> Ti mimiti Juli 2013, PT KCJ mulai nerapkeun sistem tikét éléktronik COMMET (''Commuter Electronic Ticketing'') sarta paroabahan sistem tarip karéta.<ref name="KCJ"/>
 
== Ruteu ==
18.254

éditan