Béda révisi "Cai"

2 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: migunakeun → ngagunakeun (2)
m (→‎Miceunan cai: Ngarapihkeun éjahan, replaced: maneh → manéh using AWB)
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: migunakeun → ngagunakeun (2))
 
== Miceunan cai ==
'''Miceunan cai''' ngandung harti ngamomorékeun mangpaat cai, dipaké pikeun nu teu perlu. Misalna migunakeunngagunakeun cai inumeun (geus dimurnikeun) pikeun tujuan séjén. Mikasebab cai jadi keuna [[polluted|polusi]] bisa jadi kasilapan pamakéan cai nu pangbesarna. Bukti yén pangotor téh jadi batesan pamakéan cai, manéhna jadi pangotor dina hiji sumber cai, teu dipikangaruh ku sabaraha untung si pangotorna. Rék kumaha oge, dina sasabaraha kota, kawas [[Hong Kong]], cai laut dipaké pikeun malidkeun piceunan dina toilet ku tujuan pikeun ngajimatkeun sumber-sumber cai bérésih.
 
== Mitologi ==
 
== Ajén cai dina agama ==
Cai dianggap nyucikeun dina rupa-rupa agama, kayaning [[Islam]], [[Yahudi]], jeung [[Sikh]]. PIkeun conto, [[wudu]] dina Islam jeung [[baptis]] di garéja [[Kristen]] migunakeunngagunakeun cai bersih/murni. Nya kitu ogé dina ngamandian mayit pikeun Islam jeung Yahudi.
 
== Dihidrogén monoksida ==
18.254

éditan