Buka ménu utama

Parobahan

Taya parobahan ukuran, 2 tahun yang lalu
m
→‎Mangpaat séjén: Ngarapihkeun éjahan, replaced: migunakeun → ngagunakeun
=== Mangpaat séjén ===
* Isotop [[karbon-14|<sup>14</sup>C]], kapanggih [[27 Pébruari]] [[1940]], dipaké dina [[pananggalan radiokarbon]].
* Sababaraha detéktor haseup migunakeunngagunakeun sajumlah ménél isotop radioaktif karbon salaku sumber [[radiasi pangionan]] (lolobana mah [[detéktor haseup]] téh maké isotop [[Amerisium]])
* Grafit dicampurkeun jeung [[clay]]s to form the 'léad' used in [[pencil]]s.
* [[Inten]] dipaké pikeun hiasan, mata bor, jeung larapan séjén nu ngamangpaatkeun kateuasanana.
18.163

éditan