Béda révisi "Logam"

1 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: hade → hadé
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia, beda → béda (3) using AWB)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: hade → hadé)
 
Nonlogam leuwih loba aya di [[alam]] tibatan logam, mung logam loba dina tabel periodik. Sababaraha logam anu kasohor nyaéta [[alumunium]], [[tambaga]], [[emas]], [[beusi]], [[timah]], [[pérak]], [[titanium]], [[uranium]], jeung zink.
Alotrop logam sok ngagurilap, biye, jeung [[konduktor]] nu hadehadé, iwal ti éta nonlogam biasana rapuh (keur nonlogam padet), teu ngagurilap, jeung insulator.
 
Dina widang [[astronomi]], istilah logam sok dipaké keur nyebutkeun sakabéh unsur nu leuwih beurat tibatan [[hélium]].
18.254

éditan