Béda révisi "1 E10 m²"

Taya parobahan ukuran ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: ngarapihkeun éjahan
m (Bot: Migrating 11 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1072821 (translate me))
m (→‎top: ngarapihkeun éjahan)
 
{{DEFAULTSORT:1 E10 M2}}
[[CategoryKategori:Ordo ukuran (aréa)]]
 
[[en:Orders of magnitude (area)]]
18.254

éditan