Béda révisi "Francis Drake"

1 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
ngarapihkeun struktur
(Removing Link FA template as it is now available in wikidata)
m (ngarapihkeun struktur)
 
[[File:DrakeStatueTavistock.jpg|thumb|200px|Patung perunggu Sir Francis Drake di Tavistock, di wewengkon kagaréjaan di mana anjeunna gumelar. ku [[Joseph Boehm]], 1883]]
'''Sir Francis Drake''', [[Laksamana Madya]] (1540 – 27 Januari 1596) nyaéta saurang [[kaptén kapal]], [[privateer]], [[navigator]], [[padagang budak]], jeung [[pulitikus]] Inggris ti [[Jaman Elizabeth]]. [[Elizabeth I ti Inggris]] nganugrahkeun Drake gelar kasatriaan dina 1581.
 
 
==Tumbu kaluar==
*[http://www.longcamp.com/nav.html Drake's methods of Navigation]
 
<!-- Metadata: see [[Wikipedia:Persondata]] -->
{{nagara-bio-stub|Inggris}}
 
<!-- Metadata: see [[Wikipedia:Persondata]] -->
{{Persondata
|NAME = Drake, Francis
}}
{{DEFAULTSORT:Drake, Francis}}
[[CategoryKategori:Francis Drake| ]]
[[CategoryKategori:nuNu babar taun 1540]]
[[CategoryKategori:nuNu pupus taun 1596]]
[[CategoryKategori:penjelajahPenjelajah abad ka-16]]
[[CategoryKategori:Perang Inggris-Spanyol (1585–1604)]]
[[CategoryKategori:penjelajahPenjelajah Inggris]]
[[CategoryKategori:Ksatria Inggris]]
[[CategoryKategori:Palaut Inggris]]
[[CategoryKategori:Inohong ti Tavistock, Devon]]
[[CategoryKategori:Privateer]]
[[CategoryKategori:Jalmi ti Jaman Tudor]]
 
 
{{nagara-bio-stub|Inggris}}
18.254

éditan