Béda révisi "Jatiwaras, Tasikmalaya"

1 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
m
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
}}
 
'''Jatiwaras''' nyaéta salasahijisalah sahiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Tasikmalaya]], [[Propinsi]] [[Jawa Kulon]] , [[Indonésia]].
 
 
==Profil Pamaréntahan==
18.254

éditan