Béda révisi "Jalan"

2 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, dipake → dipaké
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, dipake → dipaké)
 
[[Gambar:Begin Road, Tel Aviv-Yafo דרך מנחם בגין (88).JPG|jmpl|Jalan]]
'''Jalan''' nyaetanyaéta taneuh umum nu dipakedipaké keur ngaliwatna jalma atawa [[angkutan]].
 
== Tempo oge ==
18.254

éditan