Béda révisi "Elba"

7 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa (2)
m (→‎top: ngarapihkeun struktur)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa (2))
 
[[Gambar:Tuscan archipelago.png|thumb|250px|Maneuhna Elba di Italia]]
'''Elba''' nyaéta salasahiji [[pulo]] di [[Toscana]], [[Italia]], 20 km ti kota [[Grosseto]]. Pulo ieu mangrupakeunmangrupa pulo panggedéna di [[Semenanjung Toscana]], sarta mangrupakeunmangrupa pulo panggedéna katilu di Italia. Elba jeung pulo lianna di semenanjung etaéta ([[Pianosa]], [[Capraia]], [[Montecristo]], [[Giglio]] jeung [[Giannutri]]) ditangytayungan di Taman Nasional Semenanjung Toscana.
 
Pulo ieu dibagi jadi dalapan ''komun'': kota ibu kota [[Portoferraio]], [[Campo nell'Elba]], [[Capoliveri]], [[Marciana]], [[Marciana Marina]], [[Porto Azzurro]], [[Rio Marina]] jeung [[Rio nell'Elba]].
18.254

éditan