Béda révisi "Kabupatén Sragén"

4 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa
m (menghapus Kategori:Kabupatén di Indonésia menggunakan HotCat)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa)
|web=[http://www.sragen.go.id http://www.sragen.go.id]
}}
'''Kabupatén Sragén''' mangrupakeunmangrupa salasahiji [[kabupatén]] di [[Propinsi]] [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Ibukotana nyaéta '''Sragén'''. Puseur pamaréntahannana di Kota Sragén.
 
{{JaTeng}}
18.254

éditan