Béda révisi "Sumatra Kulon"

12 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
Bot: Ngaganti West_Sumatra_coa.svg ku Coat_of_arms_of_West_Sumatra.svg
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, nya éta → nyaéta using AWB)
(Bot: Ngaganti West_Sumatra_coa.svg ku Coat_of_arms_of_West_Sumatra.svg)
{{Kotakinfo_Dati1
|nami=Sumatera Barat
|lambang=[[Gambar:West_Sumatra_coaCoat of arms of West Sumatra.svg|100px]]
|peta=[[Gambar:IndonesiaWestSumatra.png|300px]]
|kordinat=0°U-102° LS, 98°-102° BT
1.627

éditan