Béda révisi "Ageman"

1 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: diartikeun → dihartikeun
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: pamarentah → pamaréntah, mere → méré , Indonesia → Indonésia)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: diartikeun → dihartikeun)
Sakabéh umat manusa ngagaduhan '''agama''' boh rek [[Islam]], [[Kristen|Nasoro]], jeung sajabana. '''Agama''' lamun di Indonésia diartikeunnadihartikeunna kirang langkung aturan anu kudu ditaati ku sakabéh insan/[[manusa]] jeung kedah dimumule ku anu nganut éta agama. Di ieu kaca nyobaan ngarewong sugan aya hartosna jeung mangfaatna keur balaréa.
 
==Ageman Islam==
18.254

éditan