Béda révisi "Daur séksagenari"

1 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: poe → poé
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: è → é (6))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: poe → poé)
'''Daur séksagenari ''' [[Tiongkok]] ({{zh-cp|c=干支|p=gānzhī}}) nyaéta sistim panomeran siklik tina [[60 (nomer)|60]] kombinasi antara dua daur dasar, [[10 (nomer)|sapuluh]] [[Cabang Sawarga]] (天干; tiāngān) sarta [[12 (nomer)|dua belas]] [[Cabang Bumi]] (地支; dìzhī).Geus dipaké sacara tradisional minangka cara nganomeran poepoé jeung taun, lain ukur di Tiongkok tapi ogé di nagara-nagara [[Asia Wétan]] lianna kayaning [[Jepang]], [[Koréa]], jeung [[Viétnam]]. mangrupa bagéan penting tina [[astrologi Tiongkok]].
{{tarjamahkeun|Inggris}}
== Sawangan ==
18.254

éditan