Béda révisi "Fernando Alonso"

2 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎Rekor: Ngarapihkeun éjahan, replaced: poe → poé (2)
m (→‎Karir: Ngarapihkeun éjahan, replaced: eleh → éléh, maneh → manéh using AWB)
m (→‎Rekor: Ngarapihkeun éjahan, replaced: poe → poé (2))
 
=== Rekor ===
* Juara dunia paling anom dua kali berturut-turut: 25 taun, 85 poepoé di taun 2006.
* Pembalap anom nu berhasil ngaraih 500 poin di GP Prancis 2008.
* Pembalap kadua satelah [[Michael Schumacher]] nu berhasil ngaraih poin leuwih ti 100pts dina tilu musim berturut-turut (2005, 2006, jeung 2007).
* Pembalap kedua satelah Michael Schumacher (17 podium di 2002) nu ngaraih podium terbanyak dina samusim (15 kali di musim 2005).
* Pembalap kedua satelah Michael Schumacher (19 kali antara musim 2001-2002) nu ngaraih total podium paling loba dina dua musim (15 kali antara musim 2005-2006).
* Pembalap teranom nu mampu meraih start pangpayunna dina yuswa 21 taun jeung 237 poepoé di GP Malaysia 2003 (di pengker [[Ricardo Rodríguez]] dina yuswa 19 taun jeung 208 poe).
* Peraih poin tertinggi katiga dina sa musim (134 poin di musim 2006) di pengker Michael Schumacher (musim 2004 dan 2002).
* Pameunang pertama balapan F1 peuting di GP Singapura 2008.
18.254

éditan