Wikipedia:VisualÉditor: Béda antarrépisi

44 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[File:VisualEditor-logo.svg|300px|right]]
 
Wilujeng sumping di portal [[mw:VisualEditor|VisualEditor]], hiji cara anu panganyarna dina ngédit Wikipédia anu keur dimekarkeun ku [[MediaWiki]] jeung [[Wikimedia Foundation]]. Harita mah lamun urang hayang ngédit di Wikipédia urang kudu paham heula kana [[markah wiki]], hiji basa markah nu kawilang bangga. Dina taun 2001, ieu cara masih kénéh bisa ditarima tapi dina taun 2013 cara ieu téh [[mw:Special:MyLanguage/VisualEditor/Portal/Why|ngabalukarkeun para kontributor naringgalkeun Wikipédia]]. Ku ayana VisualÉditor, urang teu kudu diajar heula perkara markah wiki, nu dipiharep bisa ngaronjatkeun para pamaké méré kontribusina di Wikipédia.
 
8.434

éditan