Béda révisi "Student's t-test"

1 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: numana → nu mana
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta using AWB)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: numana → nu mana)
'''Test'''-'''''t''''' nyaéta unggal [[tes hipotesa statistik]] numananu mana tes statistik ngabogaan [[Sebaran-t student]] lamun [[null hypothesis]] bener.
 
{{pondok}}
18.254

éditan