Béda révisi "Wikipedia:Cara nyieun artikel anyar"

m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: rea → réa
m (Bot: Migrasi 6 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q4966605)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: rea → réa)
 
<inputbox>
type=createcréate
preload=Template:New_page
editintro=
18.254

éditan