Wikipedia:VisualÉditor: Béda antarrépisi

91 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
Tidak ada ringkasan suntingan
==Kahéngkéran VisualÉditor==
Sababaraha kahéngkéran nu masih kénéh aya dina VisualÉditor nya éta:
* Merlukeun waktu nu kawilang lila dina ngamuat hiji kaca nu panjang sarta hésé sangkan bisa dimuat kana VisualdÉitorVisualÉditor. Kahareupna ieu pakakas lemes bakal leuwih téréh sarta bakal bisa ngamuat kaca nu leuwih panjang.
* Sababaraha unsur ''pemformatan rumit'' bakal ditémbongkeun sarta Anjeun bisa ngédit eusina. Tapi Anjeun moal bisa ngarobah strukturna atawa nambahan éntri anyar - sakumaha dina tabel jeung daftar wangenan.
*Ayana kawatesanan dukungan ''peramban''. VisualÉditor ngan bisa dipakÉdipaké dina versi modéren Firefox, Chrome, jeung Safari. VisualÉditor moal bisa dipaké dina versi nu heubeul tina unggal ''peramban'' éta, kitu ogé dina Opera jeung Internet Explorer.
*VisualÉditor ngan diaktifkeun pikeun rohangan ngaran artikel jeung pamaké (ku lantaran éta Anjeun bisa nyieun parobahan dina bak pasir pribadi). Kahareupna bakal dimekarkeun hiji pakakas pangédit anu dihususkeun pikeun kaperluan non-artikel.
Lantaran sababaraha kahéngkéran ieu jeung kutu nu teu bisa disingkahan, leuwih hadé lamun pamaké mencét "{{int:Visualeditor-savedialog-label-review}}" saméméh nyimpen hiji kaca sarta [[mw:VisualEditor/Feedback|ngalaporkeun sagala bangbalun nu karandapan]].
 
<!--
 
* '''Tampilan yang aneh''' — Saat ini kami berusaha membuat HTML yang kami hasilkan tampil seperti apa yang biasa Anda temukan. Penggayaan dan beberapa hal lain yang diterapkan di sini mungkin sedikit (atau bahkan sangat) terlihat aneh. Kami meluangkan lebih banyak waktu untuk hal ini, namun fokus ke depan kami adalah untuk memastikan bahwa VisualEditor tidak mengubah teks wiki menjadi yang tidak terduga.
* '''Keterbatasan dukungan peramban''' — Saat ini, kami hanya dapat membuat VisualEditor berfungsi di versi modern dari Firefox, Chrome dan Safari. VisualEditor tidak berfungsi pada versi yang sangat lama dari setiap peramban tersebut, bahkan tidak berfungsi di Opera, walaupun seorang sukarelawan sedang bekerja untuk dukungan di Opera. VisualEditor juga tidak berfungsi di Internet Explorer saat ini, tapi kami berharap memiliki dukungan untuk versi terakhir dari IE pada saat kami meluncurkan VisualEditor ke pemirsa yang lebih luas.
* '''Hanya untuk halaman Artikel dan Pengguna''' — VisualEditor hanya akan diaktifkan untuk ruang nama artikel dan pengguna (sehingga Anda bisa membuat perubahan di bak pasir pribadi). Seiring berjalannya waktu, kami akan mengembangkan sejenis alat penyuntingan yang dikhususkan untuk keperluan non-artikel.
 
8.434

éditan