Wikipedia:VisualÉditor: Béda antarrépisi

==Kahéngkéran VisualÉditor==
Sababaraha kahéngkéran nu masih kénéh aya dina VisualÉditor nya éta:
* Merlukeun waktu nu kawilang lila dina ngamuat hiji kaca nu panjang sarta hésé sangkanlamun hayang bisa dimuat kana VisualÉditor. Kahareupna ieu pakakas lemes bakal leuwih téréh sarta bakal bisa ngamuat kaca nu leuwih panjang.
* ''Penggayaan'' jeung sawatara hal lainna katémbong ahéng. Kiwari keur diusahakeun sangkan HTML nu dihasilkeun katingali saperti nu biasa ditingali ku Anjeun.
* Sababaraha unsur ''pemformatan rumit'' bakal ditémbongkeun sarta Anjeun bisa ngédit eusina. Tapi Anjeun moal bisa ngarobah strukturna atawa nambahan éntri anyar - sakumaha dina tabel jeung daftar wangenan.
*Ayana kawatesanan dukunganDukungan ''peramban'' kawatesanan. VisualÉditor ngan bisa dipaké dina versi modéren Firefox, Chrome, jeung Safari. VisualÉditor moal bisa dipaké dina versi nu heubeul tina unggal ''peramban'' éta, kitu ogé dina Opera jeung Internet Explorer.
*VisualÉditor ngan diaktifkeun pikeun kaca artikel jeung pamaké (ku lantaran éta Anjeun bisa nyieun parobahan dina bak pasir pribadi). Kahareupna bakal dimekarkeun hiji pakakas pangédit anu dihususkeun pikeun kaperluan non-artikel.
Ku lantaran sababaraha kahéngkéran ieu jeung kutu nu teu bisa disingkahan, leuwih hadé lamun pamaké mencét "Témbongkeun sawangan" saméméh nyimpen hiji kaca sarta [[mw:VisualEditor/Feedback|ngalaporkeun sagala bangbaluh nu karandapan]].
 
==Kumaha cara nulungan==
Sangkan VisualÉditor bisa leuwih hadé sarta maksimal, Anjeun bisa nulungan ku sababaraha cara diantarana manggihan kutu tuluy [[mw:VisualEditor/Feedback|méré laporan]].
 
<!--
 
* '''Tampilan yang aneh''' — Saat ini kami berusaha membuat HTML yang kami hasilkan tampil seperti apa yang biasa Anda temukan. Penggayaan dan beberapa hal lain yang diterapkan di sini mungkin sedikit (atau bahkan sangat) terlihat aneh. Kami meluangkan lebih banyak waktu untuk hal ini, namun fokus ke depan kami adalah untuk memastikan bahwa VisualEditor tidak mengubah teks wiki menjadi yang tidak terduga.
 
 
 
== Bagaimana cara membantu ==
8.434

éditan