Béda révisi "Gula kawung"

2 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
m
→‎Mangpaatna: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Ngabogaan → mibanda
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé , nya éta → nyaéta, energi → énérgi (2) using AWB)
m (→‎Mangpaatna: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Ngabogaan → mibanda)
# [[Niacin]]: Gunana keur koenzim dina metabolismeu [[Glukosa]], [[Lemak]] jeung [[Alkohol]], Mantuan kasehatan [[kulit]], [[sistim saraf]] jeung sistem pencernaan, nurunkeun kadar kolesterol LDL, ngaronjatkeun fungsi gawé [[uteuk]].
# [[Nicotinic Acid]]: Ngahambat sarta ngalemeskan urut [[jarawat]], nyegah [[singkayo]] jeung [[wasir]].
# [[Ascorbic Acid]]: Ngabogaanmibanda fungsi [[Antibiotik]], ngahambat [[rematik]], [[Flu]] jeung [[Asma]], bisa ogé nyegah [[Kangker]], nyiptakeun [[sistim imunitas]], nguatkeun [[tulang]] [[sandi]], nu sifatna [[Antioksi]] jeung sanggup ngungkulan radikal bébas.
# [[Kalsium]]: Ngalancarkeun jalan [[getih]], normalkeun tekenan getih, nyaimbangkeun tingkat kaasaman getih, Nyegah Ostéorosis (Tulang koropos), nyegah panyakit [[jantung]] jeung nurunkeun résiko [[Kangker]] [[peujit]], ngaronjatkeun gairah birahi anu létoy.
# Vitamin B6 jeung nu séjénna: Metabolisme [[Protéin]] & [[Karbohidrat]], mantuan produksi sél-sél [[getih beureum]], mantuan sistim imunitas awak.<ref name="Pamulihan">http://pamulihan.wordpress.com/2011/05/16/khasiat-gula-kawung/ disalin tanggal [[18 Agustus]] [[2011]].</ref>
18.254

éditan