Buka ménu utama

Parobahan

Taya parobahan ukuran, 2 tahun yang lalu
m
clean up, replaced: Amerika → Amérika using AWB
[[File:North America satellite orthographic.jpg|jmpl|300px|Gambar satelit kana Amérika Kalér]]
'''Amérika Kalér''' nyaéta hiji [[buana]] di hémisfér [[Marcapada]] kalér. Di kalérna aya [[Samudra Arktik]], di wétanna aya [[Samudra Atlantik|Samudra Atlantik Kalér]], di kidulna aya [[Laut Karibia]], jeung di kulonna aya [[Samudra Pasifik|Samudra Pasifik Kalér]]. Buana ieu legana kira-kira 24.500.000  km².
 
Dina Juli 2002, populasina kira-kira leuwih ti 514.600.000 jiwa. Buana ieu mangrupa buana nu panglegana ka-3 sanggeus [[Asia]] jeung [[Afrika]], sarta panglobana padumukna sanggeus Asia, Afrika, jeung [[Eropa]].
{{buana}}
 
{{DEFAULTSORT:AmerikaAmérika Kaler}}
{{geo-stub}}
 
{{DEFAULTSORT:Amerika Kaler}}
[[Kategori:Amérika|Kalér]]
[[Kategori:Amérika Kalér| ]]
[[Kategori:Buana]]
 
 
{{geo-stub}}