Béda révisi "Stasion Bogor Palédang"

3 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: kecamatan → kacamatan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: kecamatan → kacamatan)
| prov = Jawa Kulon
| kota = Bogor
| kecamatankacamatan kota= Bogor Tengah
| kelurahan kota = Palédang
| kodepos =
* [[Karéta api Pangrango]] jurusan [[Stasion Sukabumi]]
{{stasiun|Stasion Bogor|Jalur karéta api Manggarai-Padalarang|Stasion Batutulis}}
 
{{stasiun-stub}}
[[Kategori:Stasion karéta di Jawa Kulon]]
 
 
{{stasiun-stub}}
18.254

éditan