Béda révisi "Algoritma"

2 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
→‎Conto: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Lengkah → léngkah (2)
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: beda → béda, model → modél (2), gede → gedé)
m (→‎Conto: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Lengkah → léngkah (2))
Di dieu aya conto sederhana dina algoritma.
 
Bayangkeun anjeun mibanda wilangan random dina daptar nu teu kasortir. Tujuan ahirna keur manggihkeun wilangan panggedéna tina éta daptar. Lengkahléngkah mimiti nyaéta kudu nempo kana sakabéh nilai nu aya dina deret. Lengkahléngkah saterusna nyaéta nempo kana éta nilai ngan sakali. Asupkeun kana itungan, algoritma basajan ngeunaan hal éta saperti di handap ieu:
# Pretend the first number in the list is the largest number.
# Look at the next number, and compare it with this largest number.
20.027

éditan