Béda révisi "Asia Kidul Wétan"

2 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎Pulitis: Ngarapihkeun éjahan, replaced: keneh → kénéh
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: samemeh → saméméh, Indonesia → Indonésia (17))
m (→‎Pulitis: Ngarapihkeun éjahan, replaced: keneh → kénéh)
* {{VIE}}
 
Sakabéh nagara nu disebutkeun di luhur nyaéta anggota [[Association of Southeast Asian Nations]] (ASéaN), kajaba [[Timor Wetan]], nu mangrupa calon kenehkénéh. Wewengkon ieu, babarengan jeung bagéan [[Asia Kidul]], saméméhna katelah [[Indies|Indies Wetan]] atawa basajanna mah disebut [[Indies]].
{{tarjamahkeun|Inggris}}
Although politically external territories of Australia, [[Christmas Island]] and the [[Cocos (Keeling) Islands]] are culturally part of Southéast Asia. Méanwhile, certain [[South China Sea Islands|islands in the South China Sea]] are currently disputed. [[Papua]], however, is politically part of Southéast Asia through Indonésia, although géographically it is often considered as part of [[Oceania]].
18.254

éditan