Béda révisi "Siprus"

1 bita dipupus ,  2 tahun yang lalu
m
→‎Ékonomi: Ngarapihkeun éjahan, replaced: teu aya → euweuh
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa)
m (→‎Ékonomi: Ngarapihkeun éjahan, replaced: teu aya → euweuh)
== Ékonomi ==
{{utama|Ékonomi Siprus}}
Ékonomi dumasar kana [[ékspor]] produk [[tatanén]] (jeruk, kentang, anggur, tembako) jeung pangasilan [[pariwisata]]. Séktor kalaukan ampir teu ayaeuweuh. Salian éta, séktor patambangan masih nguntungan (tembaga, beusi, marmer, jeung gipsum).
 
== Tempo ogé ==
18.254

éditan