Béda révisi "Daptar présidén Apganistan"

m
→‎Républik Transisi Islam Afganistan ([[2001]]-[[2004]]): Ngarapihkeun éjahan, replaced: partai → partéy
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, Presiden → présidén)
m (→‎Républik Transisi Islam Afganistan ([[2001]]-[[2004]]): Ngarapihkeun éjahan, replaced: partai → partéy)
|| [[7 Désémber]] [[2004]]
||
|| Non-partaipartéy
|}
 
18.254

éditan