Béda révisi "Euphorbiaceae"

1 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎Sumebar: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Amerika → Amérika
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ea → éa (2))
m (→‎Sumebar: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Amerika → Amérika)
 
 
==Sumebar==
Kulawarga ieu aya utamana di daérah tropis, nu sabagian gedé spésiés aya di wilayah Indo-Malaya jeung [[Amerika]] tropis.<ref name="dua"/> Sabagian gedé aya di daérah [[Afrika]] tropis, ngan jumlahna teu ngalimpah kawas di dua daérah nu tadi disebut.<ref name="dua"/> Ngan, Euphorbia ogé miboga loba spésiés di daérah non-tropis kawas Mediterania Basin, Timur tengah, Afrika Kidul, jeung AmerikaAmérika Sarikat bagian kidul.<ref name="dua"/>
 
==Ciri-ciri==
18.254

éditan