Béda révisi "Cicaléngka"

34 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
Mindahkeun ka Cicaléngka, Bandung
(Mindahkeun ka Cicaléngka, Bandung)
 
(taya bédana)
Pamaké anonim