Béda révisi "Majalaya"

31 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
Mindahkeun ka Majalaya, Bandung
(Mindahkeun ka Majalaya, Bandung)
 
(taya bédana)
Pamaké anonim