Béda révisi "Kabupatén Lebak"

1 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda, kabupaten → kabupatén
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngarupakeun → mangrupa, salasahiji → salah sahiji)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda, kabupaten → kabupatén)
|web=-
}}
'''Kabupatén Lebak''' nyaéta salah sahiji [[kabupatén]] di [[Propinsi]] [[Banten]]. Kabupatén ieu ngabogaanmibanda luas wilayah 2.859,96 Km², jeung mangrupa kabupatenkabupatén pangligarna sa-propinsi Banten. Di kalereunnana babatesan jeung [[Kabupaten Sérang]], di wetaneunanana babatesan jeung [[Kabupatén Bogor]] jeung [[Kabupatén Sukabumi|Sukabumi]] anu kaasup Propinsi [[Jawa Barat]], di kiduleuna babatesan jeung [[Samudra Indonésia]], jeung di kuloneunnana babatesan jeung [[Kabupatén Pandeglang]]. Ibukotana nyaéta [[Rangkasbitung]].
 
{{Banten}}
18.254

éditan