Béda révisi "Quraisy (surat)"

5 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: ngarapihkeun ejahan, replaced: kagolong → kaasup using AWB
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q233788 (translate me))
m (→‎top: ngarapihkeun ejahan, replaced: kagolong → kaasup using AWB)
}}
 
'''Surah Quraisy''' nyaéta surat ka-106 dina [[Al Qur'an]]. Surat ieu diwangun ku 4 ayat sarta kagolongkeunkaasup kana surat [[makiyyah]]. Kecap [['''Quraisy]]''' sorangan nujul ka kaum Quraisy nyaéta kaum (suku) anu meunang kapercayaan ngajaga Ka'bah. Poko eusina surat ieu ngajelaskeun kahirupan urang Quraisy sarta kawajiban anu sakuduna dilakonan ku maranéhanana.
 
== Eusi jeung Tarjamah ==