Béda révisi "Tepas"

1 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (menerkeun ranking)
m
</div></div>
{{HU/BoxContent
| content = [[File:Cépot.jpg|right|100px]]'''[[Wikipédia]]''' téh [[énsiklopédi]] nu disusun ''[[:en:Collaborative_writing|réréongan]]'' ku nu maracana. Kiwari geus aya '''[[{{ns:special}}:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]]''' artikel nu nempatkeun Wikipedia Basa Sunda dina urutan ka [[:m:List_of_Wikipedias|110109]] tina 293 proyek WikipediaWikipédia. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik tumbu '''édit''' nu aya dina punclut unggal kaca. Mangga lenyepan '''''[[Wikipedia:Pituduh_(Wawanohan)|pangwanohna]]''''' atanapi '''''[[Wikipedia:Kursus kilat|tutorialna]]'''''. </div></center>
| line =
}}